Nabeschouwing 2018

De achtste Inspiratiedag voor het Jonge Kind stond in het teken van ‘Even anders’. Het onderwijs in Nederland is immers volop in ontwikkeling. De ruim 100 gasten werden weer verwelkomd in De Witte Hoeve in Venray.

Na een kopje koffie of thee met cake startte Corien Koning (www.ratjetoe-creatieve-uitspattingen.nl) de dag spetterend! Iedereen ging met haar even ‘uit zijn comfortzone’!

Hierna volgden er drie workshoprondes. Enkele voorbeelden van workshops:

Natuurlijk werd de powersessie tussen de lunch en derde workshopronde niet overgeslagen. In het spel ‘Wie ben ik?’ maakten sommigen het hun collega wel erg moeilijk. Van de carnavalsplaat van Charlotte Dematons werden werkelijk alle details benut.

Na workshopronde drie werden enkelen nog verrast met een mooi boekenpakket. Nog een gezellig drankje met collega’s en daarna vertrok iedereen richting huis. Hopelijk zo vol inspiratie dat iedereen direct de datum voor 2019 heeft vastgelegd: op 6 februari 2019 zal de negende editie plaatsvinden!

Voor het geval je alle workshops wel had willen volgen 😉 Een aantal inspirerende items uit de diverse workshops zijn te vinden onder ‘Nice to have’.